Pedagogiske resurser


Kunnskap.no

CyberBook har siden 1996 utviklet og distribuert cd-rom- og nettbaserte læremidler. Flere av ressursene er utviklet i samarbeid med NRK med støtte fra Utdanningsdirektoratet. De har også internasjonale samarbeidspartnere som Young Digital Planet og Macmillan.

Nettstedet

Barnehagens digital tilstand

Forord

barnehagens digitale tilstand legger frem resultatene av den første landsomfattende kartleggingen av utstyr, tilgjengelighet og bruk av digitale verktøy i barnehagen. Formålet med rapporten er å gi en beskrivelse av den digitale tilstanden i barnehagen. Fornyings- og administrasjonsdepartementet har finansiert kartleggingen som et ledd i videreutviklingen av feltet digital kompetanse, og kartleggingen er en oppfølging av stortingsmelding nr. 17 (2006-2007) Eit informasjonssamfunn for alle. Undertegnede har vært ansvarlig for kartleggingen som ble foretatt av Synovate MMI ved telefonintervju til 1012 ansatte i barnehagen i april 2008. Kontaktperson i Synovate MMI er direktør Bjørn Kvernberg.

Rapporten

Bok om Digital fortelling i skolen

Her er det Rolf Baltzersen sier på egen blogg:

Nå er jeg endelig ferdig med

fagboken Digitale fortellinger i skolen (Versjon 2012). Jeg har faktisk holdt på med denne teksten i over to år. Boken er spekket med praktiske tips og eksempler på hvordan man kan bruke digitale fortellinger i undervisningen på ulike måter. Og det beste av alt er at du kan laste ned en gratis PDF-av boken!

Gratis PDF-versjon av boken er lagt ut på Wikimedia Commons (ikke så glamorøs layout, men teksten er den samme). (Rolf Baltzersen 2012).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: