Hvordan digitalisere undervisningen?

Skole-Norge er inne i en tid med stor uforutsigbarhet og endringer skjer raskt. Fra og med fredag 13. mars ble alle skoler, høgskoler og universiteter stengt. All undervisning blir derfor flyttet over til nettbaserte løsninger. Hvor lenge vet vi ikke, men vi må belage oss på å finne alternative metoder for undervisningen vår og for hvordan vi legger til rette for studenters og elevers læring. Jeg vil i denne tiden forsøke å bidra med ressurser for lærere som er interessert i digital undervisning. 

Dette vil jeg gjøre både ved å samle og løfte frem ressurser som finnes der ut og ved å legge til rette for forum hvor vi kan diskutere og dele våre erfaringer i denne spesielle tiden. Jeg har laget en liten introduksjonsfilm som tar opp fem sentrale aspekter som det er verdt å tenke på når undervisningen skal digitaliseres. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: