Omvendt klasserom

For et år siden ble hadde jeg en undervisningsøkt om omvendt klasserom. Noen dager senere tok noen av studentene fra denne økten kontakt med meg for å fortelle om et prosjekt de var i gang med, denne studentgruppen hadde formet en forening som de kaller Skaldene. Skaldene består av engasjerte studenter ved NTNU, som blant annet lager undervisningsfilmer i historie. Filmene legger de ut på YouTube – tilgengelig for alle. Den første filmen handler om første verdenskrig.

Dette synes jeg er spennende, et godt eksempel på digital teknologi i klasserommet og på potensialet hos lektorstudentene. Videoene kan brukes på mange måter, et eksempel er omvendt undervisning eller flipped classroom. Jeg tok med meg Andreas Nistad som er leder i Skaldene med meg på utdanningskonferansen arrengert i regi av NTNU tidligere i oktober SU-konferansen, slikt engasjement må vi ta vare på Sjekk ut videoen deres, anbefales!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: