NKUL – Nasjonal konferanse om IKT i utdanningen

I mai skal jeg holde innlegg på NKUL
Tittel: Digital danning i barnehagen – Barns meningsskaping gjennom produksjon av multimodale tekster

Mari Ann Letnes er doktorgradsstipendiat ved Dronning Mauds Minne høgskole for barnehagelærerutdanning. Hun har bred undervisningserfaring fra lærerutdanning, og grunnskole i kunst og håndverk og hun har i de siste årene gjennomført flere forskningsprosjekter knyttet til barns bruk av digitale verktøy i praktisk skapende arbeid. I den sammenhengen har hun utgitt artikler og deltatt med bidrag på forskjellige konferanser i inn og utland.

Det pågående doktorgradsprosjektet har tittelen “Digital danning i barnehagen – barns meningsskaping i arbeid med multimodale tekster”. Hensiktene med dette forskningsprosjektet er å frembringe kunnskap om hvordan legget til rette for barns digitale kompetanse gjennom å la de skape multimodale tekster ved hjelp av digitale verktøy.

NKUL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: