NettBrett, et logisk verktøy for små barn

Det er fasinerende å se hvor fort barn lærer å bruke nettbrett.

3 kommentarer om “NettBrett, et logisk verktøy for små barn

Legg til din

  1. Så fin video!
    Det er rart å tenka på kor utruleg naturleg den bla-bevegelsen i fingre og hender kjem til å vere for dei som er små no. Ei lita jente eg kjenner strøyk over mobilskjermen min med peikefingeren og vart frustrert når ingenting skjedde – eg har nemleg ein antikvarisk telefon utan touch… 😉

    Det tydeleggjer verkeleg prinsippet med «digitale innvandrarar» og «digitale innfødde» på ein god måte. Eg anser jo meg sjølv som ganske digitalt kompetent, men sidan eg verken har lesebrett eller touch-telefon er eg stiv og uvant med den bla-bevegelsen. Men eg rekner med at eg skal bli like god som denne jenta so snart eg får meg ein!

  2. Ja det er helt herlig å se hvor fort hun tar det. Som du sier Mari, så kan man selv om man «bare er en digital invandrer» bli rimelig god på verktøyene, bare man gir seg selv litt tid til å leke 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: