Barn og blogging

Denne siden fra barneombudet omhandler blogging blant barn. Mang fine råd og tips både til de som blogger og til foreldre til barn som blogger. Det å være tilstede når barn uttrykker seg via blogg, synes jeg i utgangspunktet er en mer fruktbar vei å gå enn å kategorisk nekte barn under 13 år å blogge.

http://www.barneombudet.no/bloggtips

Det å la barn som har et uttrykksbehov få lov til å uttrykke seg gir voksne en mulighet til å ha en dialog med barna om hva man bør publisere på nettet. En slik dialog, som handler om nettvett og hvordan opptre trygt på internettet, kan være en gylden mulighet for både voksne og barn å ha et aktivt forhold til barnas digital danning. Det kan til og med være at vi voksne også trenger å reflektere over egen holdning og ferdsel på nettet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: