Praktisk estetiske læreprosesser

I denne uken har jeg vært en konferanse i Larvik om praktisk estetiske læreprosesser. Dette var en konferanse av de sjeldne. Flott program i flotte omgivelser. Hotellet som ble brukt til overnatting for deltagerne var Farris Bad, noe som ga en fin innramming av det som skjedde på konferansen. Temaer som ble tatt opp på konferansen var estetikk som fenomen, hvordan analysere estetiske prosesser og mye annet, spesielt interessant fant jeg innlegget til Merete Morken Andersen, med tittelen Skapende alene eller sammen? om skapende prosesserer individuelt og i grupper.

Det jeg spesielt tar med meg fra Meretes fremlegg er tanken om å la informantene være med på å reflektere over det de har vært med på. Gjennom det Merete kaller for reflekterende team. Det blir spennende å sette i gang med til neste uke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: