Den frydfulle opplevelsen av å se et voksende datamateriale

I disse dager er jeg ute i barnehagen og samler inn datamateriale. For dere som har lest litt på bloggen min vet kanskje at jeg skal gjennomføre tre delprosjekter hvorav de første handler om skaping av bildebok, det andre om skaping av digital fortelling og det tredje om skaping av animasjonsfilm. Nå er jeg da i gang med det første prosjektet nemlig bildebok (didaktisk plan til dette prosjektet ligger her). Etter hver dag jeg har vært ute i barnehagen drar jeg hjem til kontoret og laster over bildene og videoobservasjonene mine, i tilegg til at jeg skriver feltnotat fra dagens opplevelse i barnehagen. Det jeg finner på kameraet er helt fantastisk, det er så deilig å vandre blant, og i barneuttrykket. Barna har malt nydelige bilder som de stolt viser frem til med slik at jeg kan få tatt bilde.

Dinosauren

Feltnotatene som jeg skriver, legger jeg ut deler av her inne på bloggen min, slik at de som er med på prosjektet kan få lese og dermed få innsikt i forskningsprosjektet som de er en del av. Disse feltnoteatene ligger under «På innsida av barnehageprosjektet», og er passordbelagt.

Det å se at mappene i datamaterialemappen på PC-en vokser dag for dag er også helt fantastisk deilig og spennende, det er klart at jeg ser at det blir en kjempejobb å gå inn i og analysere materialet, men jeg har i alle fall noe å analysere etter hvert, spennende. Jeg kommer til å holde dere oppdatert i forhold til hvordan denne prosessen går.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: