Essay

Nå er jeg kommet et lite skritt videre, essayet kommer til å handle om digital danning. Her tenker jeg å problematiser forholdet mellom danning, kompetanse og literacy. alt dette ønsker jeg å knytte til den digetale teknologien. Som bakgrunnsmateriale bruker jeg artikkelen til Jon Hellesnes «Ein Utdana mann og eit dana menneske» og artikkelen «Tenkokulturell dannelse» av Lars løvli
Hm dette blir et hasardiøst prosjekt

Reklame

2 kommentarer om “Essay

Legg til din

 1. Hei. Jeg skal skrive essay i vitenskapsteori ved Norsk Lærerakademi. Jeg søkte på essay i viteskapsteori og fant bloggen din. Jeg ble svært imponert og inspirert. Jeg er cand polit og høgskolelektor i sykepleie, med hovedfag i sykepleievitenskap av den gamle sorten. Så langt har jeg kun benyttet kvantitativ metode. jeg har nylig tatt grunnutdanning i kunstterapi og har lyst å begynne å kombinere mine to verdener. vil derfor begynne å arbeide mer med kvalitative metoder, både i artikkleskriving og nå i det vitenskapsteoretiske essayet. det er imidlertid litt vanskeig å komme i gang. Ønsker både å arbeide mer kreativt, samtidig som det skal holde en vitenskaplig standard. Jeg lurte på om essayet ditt er tilgjengelig.
  Vennlig hilsen Britt Øvrebø Haugland

  1. Hei Britt
   Takk for hyggelige kommentarer, og så spennende at dine to verdener er i ferd med å møtes. Når det gjelder det essayet du sikter til så er det i ferd med å bli et kapittel i en bok, så det vil bli tilgjengelig, men ikke før til høsten. Som du kanskje skjønner er det derfor litt vanskelig for meg å gjøre det tilgjengelig nå, men hvis du sender en E-post så kan vi kanskje ta en prat via e-posten. Når det gjelder det Essayet er jeg ikke så sikker på om det er aktuelt for deg, i og med at jeg der behandler stoffet på et mer vitenskapsteoretisk plan. Men hvis du tar kontakt kan jeg nok ha andre referanser som er mye mer aktuelt for ditt arbeid.

   Min E-postadresse er:
   Mal@dmmh.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: